İlginizi Çekebilir
Ghostrunner İnceleme
  1. Ana Sayfa
  2. Oyun

GhostRunner Düşman Listesi

GhostRunner Düşman Listesi
+ - 0

Merhaba, GhostRunner Düşman Listesi ,GhostRunner oynayanların en az bir kere bile olsa görmek istediği bir listedir. Bu yazımda da sizlere bunlardan bahsedeceğim..

 

GhostRunner Düşman Listesi

 

Ghostrunner İnceleme yazısına ve Ghostrunner Oyun Hikayesi yazılarına bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Key

1 - key

Key sizin standart düşmanınızdır. Bu çete üyeleri bir piyade olarak hizmet eder ve size ateş etmek için bir tabanca kullanır. Bunlara gizlice yaklaşabilirsiniz, ancak bir kez karşılaştığınızda veya bir düşmana saldırdığınızda, hepsi size ateş etmeye başlar. Key ‘ler fazla hareket etmiyor. Yerde kalacaklar ve tabancalarını oldukça yavaş aralıklarla size ateşleyecekler. Bunlara hemen şarj etmelisiniz. Ateş etmek üzere olduklarında gözleri parlayacak ve size, atışlarından kaçınmak için ağır çekimde yoldan çekilebileceğiniz ve ardından öldürmek için atlayabileceğiniz Duyusal Güçlendirme moduna geçmeniz için zaman tanıyacak.

Duyusal Güçlendirmeyi kullanmak için, havadayken sprint tuşuna basılı tutun ve zamanın yavaşladığını göreceksiniz. Bu size, yönünüze gelen herhangi bir mermiden kaçmak için her iki yönde de saldırmak için zaman verecektir. Bunu yaparken, artı işaretinin altında bir metrenin tükendiğini göreceksiniz. Bu sayaç boşaldığında, desteğiniz tükenecek ve gerçek zamana zorlanacaksınız. Gerekli atışlardan kaçındığınızdan emin olun ve öldürmek için hızlıca atlayın!

 

 

Trigger

2-trigger

Trigger, yeni, tehlikeli bir düşman türüdür. Kaçması zor olabilecek bir saldırı tüfeğiyle mermi patlamaları yapacak. Sık sık yeniden yüklenmeleri gerekecek ve bu sizin saldırma şansınız. İster savurma ister bir duvar boyunca yanlamasına hareket etsin, üzerlerinde yanlara doğru hareket ederken yaklaşmaya çalışın. Yeniden yüklemeleri gerektiğinde, onları şarj etme zamanınız. Ne kadar hızlı yeniden yükleyebileceklerini öğrenmek biraz pratik gerektirebilir, bu nedenle yeniden yüklemeye ne zaman atlamanız gerektiğini bilmek için mesafenizi ve zamanınızı uygun şekilde ölçün.

 

Slugger

3-slugger

Sluggers, yakın dövüş tarzı bir düşmandır. Tehlikeli olan şey, senden daha hızlı hareket edebilmeleri! Her mesafeden üzerinize sıçrarlar. Onların sıçramasını beklemeli ve hemen uzaklaşmalısınız. Duyusal desteğinizi, hamlesinden kaçınmak için atlamaya başladığı anda kullanmanızı öneririm. Yere indiğinde küçük bir şok dalgası yayar ve toparlanması için bir saniyeye ihtiyacı olur. Bu senin saldırmak için şansın. Yere indiğinde hızla atla ve onu çabucak yere ser. Sıçrayışı sırasında ona saldıramazsınız, o sadece sizi öldürür, bu yüzden her zaman önce bunlara karşı kaçınmayı oynayın ve sonra saldırın. Size doğru atlıyorlarsa ve onlardan kaçamıyorsanız, ayrıca Blink’le onları öldürebilirsiniz.

 

Enforcer

4-enforcer

Enforcer’ların dev bir enerji kalkanı var. Onlara saldırmaya çalışırsanız, kalkanlarıyla sizi yere sererler. Yeniden doldurmadan önce üç atış yapacakları yarı otomatik bir tüfekleri var. Onları öldürmek için onların arkasına geçmelisin. Neyse ki, çok yavaş dönüyorlar. Üç atışlarından kaçınmaya odaklanın ve ardından hızla etraflarında dolaşmaya başlayın. Onların arkasına daha hızlı geçmek için duyusal bir destek kullanabilirsiniz. Birinin arkasına geçtiğinizde, onları aşağı indirmek için arkalarından kesin. Bunlara doğrudan yukarıdan da saldırabilirsiniz, bu, duyusal desteğinizle bir duvar koşusundan aşağı atlarken harika bir numaradır. Blink ile kalkanı görmezden gelebilirsiniz.

 

Mech

5 mech

Mech’ler tehlikeli bir düşmandır. Bir pompalı lazer patlaması gibi bir atış yapacaklar. Bu lazer patlamalarını kafanıza ateşleyecekler. Kayıyorsan, alçaktan ateş edecekler ve üzerlerinden atlaman gerekecek. Eğer koşuyorsan, onların altında kayabilirsin. Zor olan şey, yüksekteyken onlara doğru düşerken veya duvarda koşarken. Bu lazerleri onlara geri göndermek için Tempest’inizi kullanabilirsiniz. Çok tehlikeli olduklarından, onları her gördüğünüzde önce bu makinelere odaklanın.

 

Drone

6 - drone

Üstüne atladığınızda dronlar anında öldürülebilir. CPU’larına saplanacaksın ve yere çarpacaklar. Sadece nişan alarak gittikleri yere yön verebilirsiniz. Bu daha çok konumlarda gezinmek için bir platform oluşturma aracıdır, ancak yine de size ateş edebilirler.

 

Warden

7 warden

Warden’lar, size uzaktan saldıracak yakın bir düşmandır. Üzerinize atlayacaklar ve kendilerine ait bir katana ile saldıracaklar. Saldırılarını kendi vuruşunuzla savuşturmalısınız. Diğer tüm düşmanlar gibi, saldırmak üzereyken gözleri parlayacak, bu yüzden ne zaman savuşturacağınızı bilmek için bunu kullanın. Saldırılarını savuşturduktan sonra biraz geri çekilecek ve sersemletilecekler. Şimdi onları itip kendin öldürme şansın. Tepki vermek için kendinize biraz daha zaman tanımak için bunlarla mesafenizi korumaya çalışmak en iyisidir. Bir Tempest patlaması da onları yok edecek.

 

Sniper

8-sniper

Bir sniper sizi her gördüğünde hemen üzerinizde kırmızı bir lazer göreceksiniz. Ateş etmek üzereyken bip sesi çıkarmaya ve sarı renkte yanıp sönmeye başlayacak. Seni öldürmek için sadece bir saniye kadar sana nişan alması gerekiyor. Hedefini sıfırlamak için siperden siperlere atlamak ve görüş hattını kırmaya devam etmek zorundasın. O size nişan alırken daha fazla mesafe kat etmek için Duyusal Güçlendirme yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Onu öldürmek için yaklaşmanın bir yolunu bulmalısın. Birinin arkasına gizlice girseniz bile arkanızı dönerler, bu yüzden saldırırken hızlı olduğunuzdan emin olun.

 

Turret

9-turret

Taretler hareketsizdir ve yan yana nişan alacaktır. Hedefledikleri alanda bir dizi lazer göreceksiniz. Bu lazerlere adım atarsanız, anında size ateş edecekler ve sizi anında öldüreceklerdir. Kaymalarını bekleyerek ve etraflarında koşarak veya siper kullanarak bunlardan kaçınmalısınız. Taretler bir Surge saldırısı ile öldürülebilir, ancak bunu yapmak için her zaman enerjiniz olmayacak, bu yüzden onları yalnızca ihtiyacınız olduğunda kullanın.

 

Wreck

10-wreck

Wreck’ler, sürünen yaratıklar gibi bu iskeletlerdir. Oldukça hızlı hareket ederler ve sürekli olarak size doğru sürünürler. Yaklaştıklarında kamikaze bombardıman uçakları gibi patlayacaklar. Bunları yakın dövüş saldırısı ile öldürmenin ve hayatta kalmanın bir yolu yok. Onlarla iki yoldan biriyle başa çıkabilirsiniz. İlk olarak, daha güvenli seçenek, bir Surge Strike kullanmaktır. Yaklaşamayacağınız için onları menzilli bir saldırı ile çıkarın. İkinci seçenek, hepsini bir arada önlemektir. Mesafenizi korumak için duvar koşuları, kıskaçlar, ipler, elinizden gelen her şeyi kullanın. Bunlar duvarların üzerinde hareket edebilir, bu yüzden aranızda kapatacak bir kapı bulana kadar güvende olduğunuzu düşünmeyin. Bunları, oldukça yakınlaşmalarına, fırlamalarına, boğuşmalarına veya duvardan kaçmalarına izin vererek yemleyebilirsiniz. Zamanlama alıştırması yapman gerekecek. Batıkların da sınırlı bir karşılaşma alanı vardır. Bir kıskaç kancasını yeterince uzağa götürürseniz, aslında kendi kendini imha edeceklerdir. Bu, Wreck’ler ile baş etmenin çok kolay ve güvenli bir yoludur.

 

Shifter

11-shifter

Shifters çok zorlu düşmanlardır ve biriyle uğraşırken mutlaka Tempest veya Surge gibi bir Yetenek kullanmalısınız. Kendi Görüntüsünde sahnesindeki Hel’e benzer şekilde size mermiler atacaklar. Yaklaştığınızda, uzağa ışınlanır. Işınlanma kalıpları belirlediler, bu yüzden bir sonraki hareketlerini tahmin etmek için onları bulmanız gerekecek. Ayrıca Deflect: Reflect yeteneğinizle bu mermileri yansıtamazsınız. Bunları öldürmek için bir yetenek kullanmazsan yaklaşman gerekecek. Mümkün olduğunda bunlara yaklaşmaya çalışmak için Zıplama Güçlendiricileri arayın.

 

Splitter

12-splitter

Splitter bir Key gibi davranır ancak kendisinin 5 farklı kopyasına bölünecektir. Kopyalar aslında sana zarar veremez ama hepsi sana ateş edecek. Bir kopyanın mermisi size çarparsa, kısa bir süre için görüşünüzü engelleyecektir. Orijinal yerine bir kopyayı öldürürseniz, yalnızca o kopya ölür. İşleri sizin için de zorlaştırmak için etrafta dolaşmaya devam edecekler. Orijinal Splitter tanımlamanın tek yolu Duyusal Güçlendirmenizi kullanmaktır. Orijinal, farklı bir renkle vurgulanacaktır. Orijinali hedefleyin ve tüm kopyalar düşecek.

 

 

GhostRunner Düşman Listesi ( Project Hel DLC )

Bu düşmanlar HEL DLC ile gelen ve oyuna eklenen düşmanlardır.

Melee

13-mlee

Bu düşmanlar gerçekten çok kolay, sadece size doğru koşacaklar ve sopalarıyla size vurmaya çalışacaklar. Genellikle gruplar halinde bulunurlar, ancak ne olursa olsun çok fazla tehdit oluşturmazlar.

 

Shield Bot

14-shield bot

Bunlar gerçekten düşman değiller ama etapların etrafında kalkan duvarları sağlayacaklar. Üstlerinde düz bir platform varsa, dronlar gibi üzerlerine atlayabilir ve diğer düşmanlara çarpabilirsiniz.

 

Jetpack

15-jetpack

Jetpack uçan bir düşmandır. Size doğru çok sayıda füze fırlatacak. Size doğru uçarken bu füzelerden kaçınmanız gerekmez. Karaya çıktıklarında yerde küçük kubbeler oluşturacaklar. Çabuk patlayacakları için bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Sana zarar verecek olan bu!

 

Hammer

16-hammer

Hammer, çekiç taşıyan muhafız için uygun bir isimdir. Aynı anda hem yakın dövüş hem de menzil saldırısı yapacak. Çekicini kıracak ve dümdüz ilerleyecek bir şok dalgası yaratacak. Şok dalgasından kaçınmak oldukça kolaydır, sadece üzerinden atlayabilirsiniz. Aslında, tüm saldırı modelinden kaçınmak kolaydır çünkü çok yavaş saldırır. Sallanıyorsa saldırısından kaçındığınızdan emin olun ve öldürmek için saldırın.

 


 

GhostRunner Düşman Listesi yazımızda buraya kadardı. Diğer yazılarımızda görüşmek üzere. Oyunlar ile ilgili yazılara bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Oyun Önerileri

Kaynak: Neoseeker

Bu yazıya tepkiniz ne oldu?

Yazar Hakkında

Lise Ağ Sistemleri ve Yönetimi bölümü, üniversite Bilgisayar Programcılığı bölümü Ön Lisans, Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans öğrenimi aldım. Askerlik görevimi tamamladım. Uzmanlık alanım; C# ve SQL Programlama dilleri ile müşteri odaklı, kullanıcı dostu ERP ve CRM gibi sistemleri geliştirmektir. Ayrıca şuanda PHP ve MYSQL alanında projeler geliştirmekteyim. C++, Phyton, Xamarin, MVC gibi konuları öğrenmek ve kendimi geliştirme çabası içerisindeyim. Discord için: https://discord.gg/FBxZeHu9

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. :)